Katere ure so najprimernejše za mlade ženske in katere za moške?

Mlajše ženske zelo rade posegajo po ročnih urah, ki so modne in primerne za različne priložnosti. Pomembno je, da so dovolj elegantnega videza, da so primerne tako za v službo kot za družabne priložnosti. Obožujejo ure, ki so izdelane z nekoliko unikatnim pristopom in vsebujejo različne materiale – na primer, na paščku se lahko križata jeklo in usnje. Po številčnici so lahko posuti kamenčki, kristalčki ali drugi manjši elementi. Pri tem ni toliko pomembno, da se dobro vidijo številke – v prednjem planu je predvsem estetski in modni vtis, ki ga ustvarijo s tako uro.

Ročne ure za ženske so lahko zelo raznolike. Znotraj ciljne skupine mlajših žensk namreč obstajajo podskupine. Nekatere predstavnice nežnejšega spola imajo raje ure z umetniškim pridihom, druge z nekoliko bolj retro ali ekstravagantnega videza. Poseben segment so ure, narejene iz naravnih materialov, ki so v današnjem času še posebej v trendu.

Tudi moški ne zaostajajo za ženskami, saj iščejo vedno sodobnejše in lepše ročne ure. Mnogi si zaželijo uro kultnega videza, kot so švicarske ure, vendar za pravo nimajo dovolj denarja, s ponaredkom pa se ne želijo osmešiti. Prav zato obstaja zanje poseben segment ur za mlajše moške, ki spominjajo na švicarske, vendar so nižjega cenovnega ranga. Za take ure sta značilni široka številčnica in jeklen pas. So analogne. Primerne so za nošenje v poslovnem svetu kot tudi za druge, bolj svečane priložnosti, ko želimo biti v izbiri garderobe kar se da dovršeni.

Ur je toliko, kolikor je ljudi. Prepričani smo, da so še za vsakogar naredili ročno uro, ki bi bila po njegovi meri in okusu, le da je morda še ni našel. Pri iskanju idealne ročne ure si lahko pomagate s spletom ali se posvetujete s prodajalcem ur, ki vam bo znal svetovati o najnovejših modnih trendih na področju urarske industrije.